Events

Adsom organiseert coachingssessies, workshops en trainingen rondom de centrale thema’s van verandering en innovatie alsook (maatwerk) trainingen op individuele basis tegen speciale tarieven.

Wat zijn deze ontwikkelingen en hoe speelt de organisatie hierop in?  Wat is de invloed en de bijdrage van managers en medewerkers? Waar liggen de talenten en hoe beschikt men over het vermogen om zich in te zetten tot verandering?

Hebben managers het vermogen en de kwaliteiten om draagvlak te creëren en veranderingen in te voeren? En hebben managers het inzicht om kwaliteiten van medewerkers te ontdekken en te zoeken naar de optimale match tussen datgene waar de medewerkers goed in zijn en het werk dat van ze verwacht wordt? Meer weten?Informeer nu!

Individuele sessies, trainingen en workshops

De diverse workshops  zijn gericht op thema’s zoals:

De trainingen en workshops worden gegeven door excellente deskundigen, coaches en workshopsleiders  met een hoog praktisch gehalte en toegespitst op de dagelijkse praktijk.

Trainingen

Verander management en leiderschap

Project management

Financieel management

Commercieel Management (Verkoop, marketing & communicatie, business development)

Persoonlijke Communicatie

Zelfmanagement & personal branding

Alle workshops en trainingen zijn inclusief  documentaties en werkmateriaal.

Master class

Masterclass Strategie & Beleid: “Als je niet weet waar je naar toe wilt, zul je er ook nooit komen “.

Deze parafrase op een uitspraak van de Cheshire cat uit Alice in Wonderland , geeft de essentie weer van deze masterclass. Strategieontwikkeling is de meest fundamentele Managementactiviteit van een organisatie.

Om te overleven moeten bedrijven, overheden en personen zich voortdurende voorbereiden op de toekomst. Hoe beter zij deze inschatten hoe beter de kans op succes. Uit een recent onderzoek van Korn/Ferry International komt het volgende citaat:
The most common mistake of new executives, according to the4 survey, is failure to establish strategic priorities”.Strategie, zo blijkt hieruit, is een onderwerp dat voldoende aandacht behoeft.

Strategieën  zijn opgebouwd rond doelen. Een goede strategie is onmogelijk vast te stellen zonder doelen. Het formuleren van doelen op managementniveau is echter geen sinecure. De diversiteit van  organisaties maakt het lastig om een  “overall “ strategische methodologie te ontwikkelen. Het is van groot belang dat de organisatie-strategieën die gevolgd worden, naadloos aansluiten bij de mogelijkheden en kansen van een bedrijf.

En wat bepaald nu dat de ene organisatie-strategie zoveel beter is dan de andere ? Hoe zorgt  zij ervoor dat dit verschil optimaal wordt benut ?De Masterclass Strategie & Beleid geeft studenten, handvatten en denkrichtingen over ondernemingsstrategie, strategieformulering, en beleidsvorming.De nadruk ligt op multi disciplinaire analyses en besluitvorming om de optimale oplossing van het ondernemingsvraagstuk  te kunnen ontwikkelen.

Neem contact op voor aanvullende informatie en/of workshopdatums.

UA-39505741-1